28 Mai 2024Sursa: IPJ NEAMȚ

POLIȚIȘTII NOU ÎNCADRAȚI, LA FINALUL STAGIULUI DE PREGĂTIRE PROFESIONALĂ

A fost o săptămână de foc, în care au trecut prin antrenamente intense, pentru a-și perfecționa pregătirea practică. Dar, pe parcursul acesteia, au devenit o echipă și au ajuns să dea tot ce au mai bun în ei, hotărâți să-și îndeplinească principala misiune, aceea de a fi în slujba societății.

Vorbim despre cei 19 agenți de poliție, încadrați în structurile Inspectoratului de Poliție Județean Neamț la data de 29 aprilie, care astăzi au încheiat stagiul de pregătire și integrare în specificul muncii de poliție.

Aceștia au participat la activități de pregătire teoretică și practică, alături de instructori experimentați din cadrul Serviciului Pregătire Profesională Neamț. Polițiștii și-au perfecționat pregătirea profesională în tactică polițienească, tragere cu armamentul din dotare, conducere defensivă în regim prioritar și autoapărare profesională.

Pe lângă activitățile de antrenament, agenții au fost implicați și în exerciții simulate, menite să le testeze reacțiile în situații de criză și să le îmbunătățească capacitatea de a lua decizii rapide și eficiente.

Galerie foto