RSS - https://nt.politiaromana.ro/https://nt.politiaromana.ro/RSS - https://nt.politiaromana.ro/IDENTIFICAT DE POLIȚIȘTI, DUPĂ CE A PĂRĂSIT LOCUL ACCIDENTULUIhttps://nt.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/identificat-de-politisti-dupa-ce-a-parasit-locul-accidentuluiPolițiștii nemțeni au identificat conducătorul auto care a provocat accidentul din data de 17 februarie, de la Petricani. Acesta este cercetat pentru 3 infracțiuni.

]]>
2018-02-22 13:33:00https://nt.politiaromana.ro/https://nt.politiaromana.ro/files/
O FEMEIE A PRODUS UN ACCIDENT, ÎN TIMP CE SE AFLA SUB INFLUENȚA ALCOOLULUIhttps://nt.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/o-femeie-a-produs-un-accident-in-timp-ce-se-afla-sub-influenta-alcooluluiLa data de 21 februarie, polițiștii rutieri au fost sesizați despre producerea unui accident, cu pagube materiale, produs pe bulevardul Republicii, din municipiul Piatra Neamţ.

]]>
2018-02-22 13:29:00https://nt.politiaromana.ro/https://nt.politiaromana.ro/files/
TÂNĂRĂ DIN IAȘI, ACCIDENTATĂ PE O TRECERE PENTRU PIETONI DIN MUNICIPIUL ROMANhttps://nt.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/tanara-din-iasi-accidentata-pe-o-trecere-pentru-pietoni-din-municipiul-romanLa data de 21 februarie a.c., polițiștii au intervenit la un accident rutier cu o victimă, pe strada Cuza Vodă, din Roman. O tânără de 16 ani, din Iași, a fost rănită.

]]>
2018-02-22 12:04:00https://nt.politiaromana.ro/https://nt.politiaromana.ro/files/
URMĂRIT INTERNAȚIONAL PENTRU FURT DEOSEBIT DE GRAV ÎN SUEDIA, ÎNCARCERAThttps://nt.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/urmarit-international-pentru-furt-deosebit-de-grav-in-suedia-incarceratPoliţiştii din Neamț, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Poliţiei Române, au depistat un bărbat căutat de autorităţile din Suedia, pentru comiterea infracţiunii de furt deosebit de grav prin efracţie.

]]>
2018-02-22 11:59:00https://nt.politiaromana.ro/https://nt.politiaromana.ro/files/
EVENIMENTE RUTIERE CU RĂNIȚI UȘOR, ÎN ZONA BICAZhttps://nt.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/evenimente-rutiere-cu-raniti-usor-in-zona-bicazÎn ziua de 20 februarie a.c., polițiștii au intervenit la 2 accidente rutiere cu victime, la Borca și în Bicaz.

]]>
2018-02-21 12:49:00https://nt.politiaromana.ro/https://nt.politiaromana.ro/files/
ACȚIUNI ALE POLIȚIȘTILOR NEMȚENI ÎN TÂRGURI ȘI OBOARE https://nt.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/actiuni-ale-politistilor-nemteni-in-targuri-si-oboareSâmbătă 17 februarie, polițiștii de la ordine publică au fost angrenați în mai multe acțiuni ce au vizat târgurile și oboarele din Roznov, Tupilați și Săbăoani, dar și unitățile de comercializare a peștelui de pe raza orașului Târgu-Neamț.

]]>
2018-02-21 12:06:00https://nt.politiaromana.ro/https://nt.politiaromana.ro/files/
TÂNĂR DIN HORIA, REȚINUT ȘI CERCETAT PENALhttps://nt.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/tanar-din-horia-retinut-si-cercetat-penalTânăr cercetat penal pentru comiterea în mod repetat a aceleiași infracțiuni. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Neamț.

]]>
2018-02-20 14:46:00https://nt.politiaromana.ro/https://nt.politiaromana.ro/files/
ARESTAT PREVENTIV PENTRU INFRACȚIUNI CU VIOLENȚĂhttps://nt.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/arestat-preventiv-pentru-infractiuni-cu-violentaPolițiștii efectuează cercetări față de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Roznov, bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie. Pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă.

]]>
2018-02-20 14:43:00https://nt.politiaromana.ro/https://nt.politiaromana.ro/files/
ACCIDENTE CU VICTIME, ÎN LOCALITATEA ALEXANDRU CEL BUN ȘI MUNICIPIUL ROMAN https://nt.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/accidente-cu-victime-in-localitatea-alexandru-cel-bun-si-municipiul-romanÎn ziua de 19 februarie a.c., polițiștii rutieri au intervenit la 2 accidente rutiere pe raza județului Neamț, în urma cărora au rezultat 4 victime.

]]>
2018-02-20 14:30:00https://nt.politiaromana.ro/https://nt.politiaromana.ro/files/
CERCETĂRI ÎN DERULARE PENTRU IDENTIFICAREA UNUI CONDUCĂTOR AUTO CARE A PĂRĂSIT LOCUL ACCIDENTULUIhttps://nt.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/cercetari-in-derulare-pentru-identificarea-unui-conducator-auto-care-a-parasit-locul-accidentuluiÎn ziua de 17 februarie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii rutieri au fost sesizaţi despre faptul că un pieton a fost accidentat de un autoturism, al cărui conducător auto a părăsit locul faptei.

]]>
2018-02-19 14:41:00https://nt.politiaromana.ro/https://nt.politiaromana.ro/files/