Caută în arhivă
Afişează

Polițiștii nemțeni au identificat conducătorul auto care a provocat accidentul din data de 17 februarie, de la Petricani. Acesta este cercetat pentru 3 infracțiuni.

Citeşte tot

La data de 21 februarie, polițiștii rutieri au fost sesizați despre producerea unui accident, cu pagube materiale, produs pe bulevardul Republicii, din municipiul Piatra Neamţ.

Citeşte tot

La data de 21 februarie a.c., polițiștii au intervenit la un accident rutier cu o victimă, pe strada Cuza Vodă, din Roman. O tânără de 16 ani, din Iași, a fost rănită.

Citeşte tot

Poliţiştii din Neamț, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Poliţiei Române, au depistat un bărbat căutat de autorităţile din Suedia, pentru comiterea infracţiunii de furt deosebit de grav prin efracţie.

Citeşte tot
21 Februarie 2018Sursa: IPJ Neamț

EVENIMENTE RUTIERE CU RĂNIȚI UȘOR, ÎN ZONA BICAZ

În ziua de 20 februarie a.c., polițiștii au intervenit la 2 accidente rutiere cu victime, la Borca și în Bicaz.

Citeşte tot

Sâmbătă 17 februarie, polițiștii de la ordine publică au fost angrenați în mai multe acțiuni ce au vizat târgurile și oboarele din Roznov, Tupilați și Săbăoani, dar și unitățile de comercializare a peștelui de pe [...]

Citeşte tot
20 Februarie 2018Sursa: IPJ Neamț

TÂNĂR DIN HORIA, REȚINUT ȘI CERCETAT PENAL

Tânăr cercetat penal pentru comiterea în mod repetat a aceleiași infracțiuni. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Neamț.

Citeşte tot
20 Februarie 2018Sursa: IPJ Neamț

ARESTAT PREVENTIV PENTRU INFRACȚIUNI CU VIOLENȚĂ

Polițiștii efectuează cercetări față de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Roznov, bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie. Pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă.

Citeşte tot

În ziua de 19 februarie a.c., polițiștii rutieri au intervenit la 2 accidente rutiere pe raza județului Neamț, în urma cărora au rezultat 4 victime.

Citeşte tot

În ziua de 17 februarie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii rutieri au fost sesizaţi despre faptul că un pieton a fost accidentat de un autoturism, al cărui conducător auto a părăsit locul faptei.

Citeşte tot