02 Iunie 2024Sursa: IPJ Neamț

Oglinda sinceră a copilăriei

Ieri, 1 iunie, am sărbătorit Ziua Copilului. În toată țara ne-am bucurat de zâmbetele celor mici și am petrecut alaturi de ei momente speciale. 

Seara s-a încheiat cu o surpriză deosebită pentru colegul nostru, agent șef principal de poliție Stan Vasile, polițist de proximitate, în cadrul Poliției Municipiului Roman,  moment pe care a ales să îl împărtășească și cu noi și cu dumneavoastră.

Colegul nostru are au un băiețel în vârstă de 8 ani, David, care este elev în clasa a II-a.

În cadrul unui proiect realizat pentru materia Dezvoltare personală, fiul său a prezentat la școală meseria de polițist.

Pentru a ne face ziua și mai specială, Vasile ne-a trimis  lucrarea fiului său, pe care cel mic i-a oferit-o cu mare bucurie chiar de 1 iunie. Lucrarea, vorbește despre meseria de polițist, nu una oarecare, ci una specială, pentru că este a tatălui său. 

Nu sunt străine de noi îmbrățișările călduroase ale celor mici, la toate evenimentele publice organizate, atunci când ne descoperă în uniformă. 

Reacțiile lor sincere ne arată cum percep ei uniforma și sunt ca o oglindă a noastră, reamintindu-ne de obligația și responsabilitatea pe care ne-am asumat-o: aceea de a fi mereu alături de ei, când au nevoie de noi.

În această dimineață oglinda noastră este lucrarea lui David și bucuria celor mici ce au venit sau ne viziteze în cadrul activităților festive de ieri.

Mulțumim că ați ales să împărtășiti aceste momente și cu noi.

Galerie foto