22 Mai 2024Sursa: IPJ NEAMȚ

BULETIN DE PRESĂ 22 MAI

Depistați în flagrant de polițiști

 

La data de 22 mai a.c., în jurul orelor 02:20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț, au oprit pe strada Mihai Viteazul, din Piatra-Neamț, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 22 de ani.

În urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

***

În data de 21 mai a.c., în jurul orei 07:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, din județul Cluj, ce se deplasa pe DN2-E85, în localitatea Horia, din direcția Roman către Bacău, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 82 km/h.

Conducătorul auto, a prezentat polițiștilor un document tip permis de conducere eliberat de autoritățile italiene.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că documentul prezentat nu figurează ca fiind eliberat de autoritățile italiene.

Polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și uz de fals.