08 Martie 2024Sursa: IPJ NEAMȚ

DE PE BĂNCILE ȘCOLII LA SIGURANȚA COMUNITĂȚII. ABSOLVENȚII COLEGIULUI NAȚIONAL PETRU RAREȘ INSPIRĂ VIITORII POLIȚIȘTI.

La data de 7 martie a.c., în cadrul unei activități desfășurate la Colegiul Național Petru Rareș din Piatra-Neamț, elevii au avut oportunitatea unică de a interacționa direct cu absolvenți ai acestei prestigioase instituții de învățământ, care au urmat apoi drumul către Academia de Poliție.

 

Evenimentul a fost un prilej de inspirație pentru elevii colegiului, având în prim-plan absolvenți care au părăsit băncile școlii pentru a urma o carieră dedicată servirii comunității și menținerii ordinii publice.

 

"Este o onoare să revenim aici, la Colegiul Național Petru Rareș, și să împărtășim din experiența noastră cu viitorii polițiști", a declarat unul dintre absolvenții prezenți. "Colegiul nostru a fost locul unde ne-am format și am primit o bază solidă pentru a ne construi o carieră."

 

Absolvenții prezenți au împărtășit poveștile lor de succes, subliniind importanța pregătirii academice și a angajamentului personal în profesia de polițist.

 

Evenimentul a oferint elevilor o perspectivă autentică asupra profesiei de polițist și a oportunităților de carieră în acest domeniu.

 

Galerie foto