09 Ianuarie 2024Sursa: IPJ Neamț

BULETIN DE PRESĂ 9 IANUARIE

Depistat în flagrant de polițiști 

La data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au depistat în localitatea Borca, un autoturism,  condus de un tânăr, de 21 de ani, din aceeași localitate.

Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, tânărul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio careva de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Eveniment rutier în Piatra-Neamț

La data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 15:20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Orhei, în municipiul Piatra-Neamț .

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în timp ce un bărbat în vârstă de 56 de ani, din aceeași localitate, conducea un autoturism, pe strada Orhei, ar fi surprins și accidentat un bărbat, în vârstă de 70 ani, din Piatra-Neamț , care se afla angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.