06 Septembrie 2022Sursa: IPJ Neamț - Compartimentul Relații Publice

BULETIN DE PRESĂ 6 SEPTEMBRIE

Eveniment rutier în municipiul Roman

La data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 16.30,  polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au intervenit la un eveniment rutier, produs pe strada Bogdan Dragoș, în municipiul Roman.

Din primele cercetări a reieșit că, între două autoturisme ce circulau pe strada Bogdan Dragoș, ar fi avut loc o coliziune laterală, în urma căreia bucăți de sticlă dintr-o oglindă retrovizoare, ar fi pătruns în habitaclul interior, rezultând rănirea conducătoarei auto, în vârstă de 21 de ani și a unui pasager de 16 ani, ambii din județul Vaslui.

După producerea accidentului rutier, al doilea conducător auto implicat în producerea evenimentului rutier, un bărbat de 66 de ani, din  Roman și-a continuat deplasarea, fiind identificat de polițiști la scurt timp după producerea accidentului.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză,  polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

 

Trufe negre confiscate de polițiști

La data de 5 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Politie Rurală Târgu-Neamț împreună cu specialiști din cadrul Ocolului Silvic Pipirig au acționat pe linia protejării fondului forestier național.

Astfel, polițiștii au depistat în fondul forestier de pe raza Ocolului Silvic Pipirig, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din județul Vaslui, în timp ce se afla la recoltat de trufe negre, fără a deține autorizație.

Asupra acestuia a fost găsită cantitatea de 1.317 de grame  de trufe negre, care a fost confiscată de polițiști și predată specialiștilor din cadrul Ocolului Silvic Pipirig.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional, conform prevederilor Legii nr. 171/2010 R. privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, cu amendă în cuantum de 2.000 de lei.

Galerie foto