06 Iunie 2023Sursa: IPJ NEAMȚ

BULETIN DE PRESĂ 6 IUNIE

Ați văzut-o?

La data de 5 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au fost sesizați de către reprezentantul unui Complex de Servicii din Roznov cu privire la faptul că, APĂVĂLOAIE IOANA ALEXANDRA, în vârstă de 17 ani, a plecat în mod voluntar, din unitatea unde era instituționalizată, și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime - 1.70 m,  greutate –70 de kilograme, păr negru,  lung, ochi căprui.

La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu un tricou grena și pantaloni de culoare neagră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Roznov și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!

 

Depistat conducând având permisul de conducere suspendat

La data de 5 iunie a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești, au depistat în trafic, pe DC 156D,  în localitatea Piatra Șoimului, un autoturism condus de un bărbat, de 53 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că, bărbatul în cauză are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

În baza materialului probator administrat, față de bărbatul de 53 de ani, a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Galerie foto