31 Mai 2023Sursa: IPJ NEAMȚ

BULETIN DE PRESĂ 31 MAI

Acțiune a polițiștilor din Târgu-Neamț

La data de 30 mai a.c.,în intervalul orar 11:00-13:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au acționat în zona de competență, pentru prevenirea evenimentelor rutiere nedorite și menținerea unui climat de ordine și verificarea legalității transporturilor de material lemnos.

Pentru contravențiile constate, aceștia au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, 5 la regimul rutier, una la Legea 61-1991, 2 sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor legislației silvice și o sancțiune privind abateri la Codul Fiscal.

Astfel, în timpul desfășurării acțiunii, polițiștii au depistat o autoutilitară care transporta aproximativ 4,45 m.c. de material lemnos, fără documente legale.

Totodată, aceștia au depistat într-un autoturism cantitatea de 2.000 țigarete, fără timbru, fiind dispusă confiscarea acestora.

Depistați în flagrant de polițiști

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii rutieri din Bicaz  au depistat, pe DN 12 C, în localitatea Tașca, un autoturism  condus de un bărbat de 41 ani, din Tașca.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

***

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț  au depistat, pe bulevardul 9 Mai, în localitatea Piatra-Neamț, un autoturism  condus de o femeie de 55 ani, din Piatra-Neamț.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

***

La aceeași dată, în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni au depistat, pe DC 12 C, în localitatea Petricani, un autoturism  condus de un tânăr de 19 ani, din aceeași localitate.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele, polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de  conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Galerie foto