26 Decembrie 2023Sursa: IPJ NEAMȚ

BULETIN DE PRESĂ 26 DECEMBRIE

Depistați în flagrant de polițiști

La data de 24 decembrie a.c., în jurul orei 15:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au depistat în localitatea Icușești, un autoturism,  condus de o femeie, de 43 de ani, din aceeași localitate.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

***

La aceeași dată, în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat, pe DN 15, în localitatea Săvinești, un autoturism,  condus de un tânăr, de 23 de ani, din Borlești.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul din dotare, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor interzise.

Menționăm că aceasta nu prezintă probă în dosarul penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

***

În noaptea de 26 decembrie a.c., în jurul orei 03:15, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni au depistat în localitatea Țibucani, un autoturism,  condus de un tânăr, de 33 de ani, din Rădeni.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele au fost întocmite dosare penale, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.