23 Mai 2023Sursa: IPJ Neamț

BULETIN DE PRESĂ 23 MAI

Depistat conducând fără permis de conducere

La data de 22 mai a.c., ora 17:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au depistat, în localitatea Bârgăuani , un bărbat, de 64 de ani, din aceeași localitate, care conducea un moped, fără a fi înmatriculat sau înregistrat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de  conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat, fără permis de conducere.

 

 

Accident de muncă cercetat de polițiști

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 14:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, la o unitate de prelucrare a materialului lemnos, din Vânători-Neamț, se află o persoană decedată.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că, un bărbat de 61 de ani, din Vânători-Neamț, angajat al societății în cauză, ar fi manifestat o stare de rău, dezechilibrând-se și căzând la sol, cadrele medicale declarând decesul acestuia.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea și nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă, sub supravegherea unității de parchet competente.