22 Aprilie 2023Sursa: IPJ NEAMȚ

BULETIN DE PRESĂ 22 APRILIE

Eveniment rutier în Bicaz

La data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 21:50, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bicazu Ardelean, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat un bărbat de 40 de ani, din Bicaz-Chei, care ar fi condus un autoturism pe DN 12C, în localitatea Bicazu Ardelean iar la intrarea într-o stație de alimentare, din aceeași localitate, ar fi acroșat un autoturism staționat regulamentar.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Eveniment rutier în Ceahlău

La data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 21:20, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Bicaz au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Ceahlău, a avut loc un eveniment rutier.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce o femeie de 38 de ani, din Poiana Teiului conducea un autovehicul în localitatea Ceahlău, ar fi surprins și accidentat un tânăr de 23 de ani, din Ceahlău, ce se afla angajat în traversarea neregulamentară a străzii.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea pietonului.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul pietonului.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  vătămare corporală din culpă.