21 Noiembrie 2023Sursa: IPJ NEAMȚ

BULETIN DE PRESĂ 21 NOIEMBRIE

Mandat de executare a pedepsei închisorii pus în aplicare de polițiști

La data de 20 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat, de 51 de ani, din Petricani.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Târgu-Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 7 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără permis de conducere.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

 

Eveniment rutier cu pagube materiale

La data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Ghiocelului a avut loc un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale.

Cu ocazia deplasării la fața locului, s-a procedat la legitimarea conducătorului auto, stabilind că este vorba despre un tânăr, în vârstă de  25 de ani, din Girov.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.