21 Iunie 2023Sursa: IPJ NEAMȚ

BULETIN DE PRESĂ 21 IUNIE

Depistată în flagrant de polițiști, cercetată pentru distrugere

La data de 20 iunie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Crăcăoani au fost sesizați de către un bărbat de 49 de ani, din Ghindăoani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a incendiat fânul, aflat pe o suprafață de teren situată în extravilanul comunei Ghindăoani.

Pe timpul deplasării spre locul indicat de persoana vătămată, polițiștii au depistat un autoturism, condus de o femeie de 38 de ani, din Piatra-Neamț, asupra acesteia fiind identificată o brichetă.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 20 iunie a.c., în jurul orei 16:00, pe fondul unor neînțelegeri legate de dreptul de proprietate asupra terenului, femeia de 38 de ani, s-ar fi deplasat la suprafața de teren, din afara localității Ghindăoani, unde ar fi provocat un incendiu, care nu ar fi pus în pericol alte persoane sau bunuri.

Polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

 

Depistați în flagrant de polițiști

La data de 20 iunie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț, în timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier pe aleea Ulmilor, în municipiul Piatra-Neamț, au depistat în trafic un bărbat, de 55 de ani, din Piatra-Neamț, care emana halenă alcoolică.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 21 iunie a.c., în jurul orei 07:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț, au depistat în trafic, pe bulevardul General Nicolae Dăscălescu, un autoturism condus de un bărbat, de 50 de ani, din Săvinești.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Galerie foto