20 Septembrie 2023Sursa: IPJ NEAMȚ

BULETIN DE PRESĂ 20 SEPTEMBRIE

Update/Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

La data de 19 septembrie a.c., bărbatul de 38 de ani a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman care a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

La data de 18 septembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Săbăoani au reținut pentru 24 de ore, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Nisiporeștii, pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție, emis de Judecătoria Roman. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

În data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 22:00, bărbatul în vârstă de 31 de ani, ar fi încălcat ordinul de protecție emis instanță, fiind depistat în flagrant de polițiști în imobilul tatălui său, din localitatea Nisiporești.

 

Depistați în flagrant de polițiști

În noaptea de 20 septembrie a.c., în jurul orei 01:20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linie de supraveghere și control a traficului rutier, au procedat la oprirea în trafic, pe bulevardul Roman Mușat, în municipiul Roman, a unui autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din județul Bacău.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru Ketamine.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.

***

La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică Roman aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe linie de supraveghere și control a traficului rutier, au procedat la oprirea în trafic, pe strada Profesor Dumitru Mărtinaş, în municipiul Roman, a unui autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Trifești, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

 

L-ați văzut?

La data de 19 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați de către un angajat al unei unități medicale din Piatra-Neamț cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 12:00, COJOCARIU CONSTANTIN în vârstă de 72 de ani, din Mărgineni, ar fi părăsit voluntar unitatea medicală, fără a avea buletin de externare şi fără a anunţa personalul de serviciu.

Semnalmente: înălțime – 1.70 m, greutate-70 kg, păr negru, tuns scurt, ochi albaștri, fără semne particulare.

Nu se cunosc detalii cu privire la vestimentația acestuia din momentul plecării.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!

Galerie foto