16 Iunie 2023Sursa: IPJ NEAMȚ

BULETIN DE PRESĂ 16 IUNIE

Bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, depistat în flagrant de polițiști

La data de 15 iunie a.c., în jurul orei 09:40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au fost sesizați de către o femeie, de 36 de ani, din Pângărați, cu privire la faptul că, cumnatul acesteia i-ar fi sustras autoturismul, din curtea locuinței.

Bărbatul în cauză a fost depistat în flagrant de polițiști, în localitatea Pângăricior.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 16 iunie a.c., în jurul orei 09:00, în urma unor discuții în contradictoriu și a consumului de băuturi alcoolice, bărbatul de 44 de ani, din Pângărați, ar fi sustras din curtea imobilului cumnatei sale un autoturism, pe care l-ar fi condus în localitatea Pângăricior, fiind implicat într-un eveniment rutier în urma căruia au rezultat doar pagube materiale.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Update/ Depistați conducând sub influența alcoolului

La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Formațiunii de Poliție Rutieră Târgu-Neamț, în timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier în localitatea Agapia, au depistat în trafic un bărbat, de 33 de ani, din Agapia, care emana halenă alcoolică.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 15 iunie a.c., în urma materialului probator administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiin cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Depistați conducând sub influența alcoolului

La data de 15 iunie a.c., în jurul orei 13:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina, în timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier în localitatea Pângărați, au depistat în trafic un bărbat, de 54 de ani, din aceeași localitate, care emana halenă alcoolică.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La data de 15 iunie a.c., în jurul orei 19:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, în timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier, pe strada Vasile Alecsandri, în localitatea Gherăiești, au depistat în trafic un bărbat, de 49 de ani, din aceeași localitate, care emana halenă alcoolică.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Galerie foto