31 Martie 2023Sursa: IPJ NEAMȚ

BULETIN DE PREĂ 31 MARTIE

Școala altfel alături de polițiști

La data de 30 martie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au fost în vizită la micuții preșcolari de la  Grădinița cu Program Normal Vad.

Activitatea a avut loc în cadrul Programului Național "Școala Altfel", ocazie cu care polițiștii le-au prezentat celor mici regulile de circulație și importanța abordării unui comportament corect ca pietoni, pentru prevenirea implicării acestora în evenimentele rutiere.

Preșcolarii au învățat că trebuie să traverseze strada doar pe "zebră" sau pe culoarea verde a semaforului pentru pietoni, să se asigure de fiecare dată și să nu alerge pe trecerea de pietoni pentru a fi în siguranță.

Uniforma, semnalele acustice și sfaturile colegilor noștri i-au încântat pe cei mici, care au petrecut astfel clipe de grădiniță "altfel".

Acțiune la nivelul Poliției orașului Târgu-Neamț pentru prevenirea criminalității stradale

La data de 30 martie a.c., în intervalul orar 09:00-13:00, polițiștii compartimentului de ordine publică din  cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au acționat pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale.

Polițiștii au legitimate 75 de persoane, fiind verificate 34 autoturisme și 8 unități de alimentație publică.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 29 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 7.000 de ron.

Galerie foto