04 Decembrie 2021Sursa: IPJ Neamț

ACȚIUNI INFORMATIV-PREVENTIVE ÎN CONTEXTUL MODIFICĂRILOR LEGISLATIVE ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI DE COVID-19

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale M.A.I. au  desfășurat acțiuni informativ-preventive, împreună cu celelalte instituții implicate, sub autoritatea Instituției Prefectului, pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.

Pentru prevenirea și limitarea riscului de răspândire a virusului SARS-CoV-2, sub autoritatea Instituției Prefectului Neamț, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au desfășurat acțiuni informativ-preventive, în scopul informării operatorilor economici și cetățenilor cu privire la noile modificări legislative.

Astfel, la data de 3 decembrie a.c., în municipiul Piatra Neamț, polițiștii au desfășurat șase acțiuni punctuale, în mediile de interes dintre care cinci au fost organizate independent de către poliţişti și patru organizate împreună cu I.J.J. Neamț. .

În cadrul acțiunilor poliţiştii au verificat 171 locații de interes, 8 de mijloace de transport, fiind legitimate 713 persoane.

Pe timpul desfășurării acțiunilor nu au fost constatate infracțiuni sau fapte de natură contravențională.

Polițiștii vor continua acțiunile de informare a cetățenilor și operatorilor economici și în perioada următoare, precum și pentru prevenirea nerespectării legislației în domeniu.