21 Mai 2018Sursa: Inspectoratul de poliție al județului Neamț

POLIŢIŞTII NEMȚENI DESFĂŞOARĂ ACTIVITĂŢI ÎN CADRUL SĂPTĂMÂNII PREVENIRII CRIMINALITĂȚII

Nr. 2053 din 21 mai  2018

 

C O M U N I C A T

 

POLIŢIŞTII NEMȚENI DESFĂŞOARĂ ACTIVITĂŢI ÎN CADRUL SĂPTĂMÂNII PREVENIRII CRIMINALITĂȚII

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț desfășoară activități informativ - preventive pe raza întregului judeţ, în cadrul „Săptămânii prevenirii criminalităţii”.

În perioada 21–25 mai a.c, se organizează la nivel național prima ediție din acest an a manifestării „Săptămâna prevenirii criminalităţii”.

Manifestările implică organizarea unei suite de activităţi informativ – preventive, în special în spaţiul public, obiectivele constând în sensibilizarea cetăţenilor cu privire la necesitatea adoptării unor măsuri de autoprotecţie, precum şi prezentarea consecinţelor ce decurg din comiterea de infracţiuni.

Acţiunile vor fi susţinute, cu precădere, de către poliţişti din cadrul compartimentului de analiză și prevenirea criminalității, ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale.

În intervalul calendaristic 21–25 mai a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamț se vor desfăşura activităţi structurate pe domenii de prevenire, fiecare zi având o alta temă.